Τι είναι το Eniscope

eniscope1

Τι είναι το Eniscope

Eniscope - μετρητής ενέργειας - διαχείριση ενέργειας - εξοικονόμηση ενέργειας

Αυτη τη στιγμή, ισως σπαταλάτε άσκοπα ως και 40% της ενέργειας που πληρώνετε. Το θέμα είναι να εντοπίσετε ποιο 40% είναι αυτό.

Αποκτήστε τον έλεγχο στην διαχείριση της ενέργειά σας!

Σήμερα χρησιμοποιούμε δεκάδες...εκατοντάδες...ακόμα και χιλιάδες συσκευές που καταναλώνουν ενέργεια, χωρίς καν να το σκεφτούμε. Φωτισμός, κλιματισμός, κυλιόμενες σκάλες, γραμμές παραγωγής, μονάδες ψύξης είναι μόνο μερικά από τα παραδείγματα. Εργαλεία απαραίτητα - αλλά πόσο κοστίζει η λειτουργία τους;

Στην πραγματικότητα, δεν μπορείτε να ελέγξετε, να αξιολογήσετε ή και να συγκρίνετε την ηλεκτρική ενέργεια που καταναλώνουν οι συσκευές που χρησιμοποιείτε. Υπάρχει μόνο ένας μηνιαίος (ή ακόμα και διμηνιαίος) λογαριασμός για όλα, επομένως οποιαδήποτε αλλαγή και να πραγματοποιήσετε, με σκοπό την εξοικονόμηση ενέργειας, θα βασίζεται μόνο σε υποθέσεις.

Το ENISCOPE είναι ένας μοναδικός αναλυτής (μετρητής) ενέργειας που αποτελείται από συνδυασμό hardware και software, Hub, μετρητές ενέργειας ακρίβειας, και λογισμικό, ανάλογα με την εγκατάσταση αλλά και την επιθυμία του πελάτη μας για τις επιμέρους αναλύσεις.

Media

Back to Previous