Η εταιρεία Smart Power προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για ενεργειακά έργα που διαθέτουν την απαιτούμενη τεχνογνωσία και υποδομή.

Ο κύριος τομέας της εταιρείας είναι η μελέτη, ο σχεδιασμός και η κατασκευή των φωτοβολταϊκών συστημάτων (στέγες, πάρκα, βιομηχανικά). Πιο αναλυτικά, η εταιρεία μας ασχολείται με:

  • Η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας (ΑΠΕ)
  • Ανεξάρτητα ενεργειακά συστήματα
  • Συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας
  • Παρακολούθηση και διαχείριση της ενέργειας
  • Αγορά και πώληση αδειών PV

Στο προσωπικό της εταιρείας περιλαμβάνει Μηχανολόγους Μηχανικούς, Μηχανολόγους Ηλεκτρολόγους, Πολιτικούς Μηχανικούς, Περιβαλλοντολόγους, Ηλεκτρολόγους εγκαταστάτες και τεχνικούς. Τα γραφεία βρίσκονται στη Σκύδρα.

about1 about2

Η επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Παρέχοντας ένα πλήρες δίκτυο εξειδικευμένων και έμπειρων συνεργατών, καταφέραμε να παρέχουμε τις πλήρεις λύσεις για την αδειοδότηση, την κατασκευή και τη συντήρηση ενός έργου με κύριο σκοπό τη μέγιστη απόδοση και τον ονομαστικό κίνδυνο της επένδυσης.

Η Smart Power συνεργάζεται με διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες προκειμένου να ακολουθεί τις εξελίξεις των νέων τεχνολογιών, (εγκαταστάσεις - συνδέσεις, ανανεώσεις λογισμικών, καθώς και σε πωλήσεις χονδρικής) κυρίως στα φ/β πλαίσια και στους μετατροπείς ρεύματος.

Στην Smart Power, ο κύριος στόχος μας είναι να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες του πελάτη παρέχοντας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Για να το επιτύχουμε, επενδύουμε στην έρευνα με στόχο την καινοτομία σε νέα προϊόντα.

Με τον καθορισμό υψηλών προδιαγραφών και την εκπλήρωση των υποσχέσεών μας, αναπτύσσουμε μακροχρόνιες σχέσεις που βασίζονται στην εμπιστοσύνη με τον πελάτη μας.

Η Smart Power είναι επίσης πιστοποιημένη με ISO 9001: 2015.